reklama

Jak vydělat peníze na internetu. Zn.: Hodně a rychle

redakce dne 04. 06. 2013 - 01:00

Už vás nebaví chodit do práce? Vydělávejte peníze na internetu. Pracujte doma a výdělky přijdou sami. Řekněte šéfovi sbohem.
 

Tyto a jiné titulky se objevují na webových stránkách, které mají za cíl jedinou věc. Vydělat na lidech, kteří chtějí vydělat peníze. Zní vám to komplikovaně? Ne, jde jen o to pochopit, jak tyto nabídky a jim podobné fungují.

Na jedné straně stojí úzká skupina těch, kteří umí postavit internetové stránky, nasadit do nich patřičný obsah a přilákat zájem vyhledávačů, což se rovná přílivu návštěvníků. Na straně druhé je masa lidí, které láká snadné zbohatnutí. Jedno jestli jim podstrčíte snadné výdělky v internetových kasinech anebo nalepování známek na obálky. Jedinou a velice silnou motivací, dalo by se říci i posedlostí všech zúčastněných, je touha po snadném a rychlém výdělku co největší sumy peněz.

Napřeď zaplať, poté zbohatneš. Možná

Scénář je shodný u všech typů zaručených návodů, rad, tipů a doporučených postupů, kterak zvýšit své příjmy o 200, 500 nebo 1000 korun denně. Abyste získali návod na snadné a rychlé zbohatnutí, musíte si nejdříve koupit knihu, audio kurz anebo se zúčastnit semináře. Ten může být dlouhý v řádech několika hodin i dnů. Vy tak získáte motivaci, jak být lepší v tom čem budete dělat. A potom jdete na věc. Jenže u drtivé většiny lidí k žádnému úspěchu nedojde. Důvody jsme popsali v článku Sedm důvodů proč 99 procent lidí nikdy nezbohatne.

Pokud však primárně podobným nabídkám nevěříte, připravili jsme dvě možnosti, jak si přijít na nějakou tu kačku, aniž byste museli předem vynaložit větší sumu peněz anebo se naučit něco hodně specifického. Čtěte také: Sex za peníze

Jak vydělat peníze online

Existuje celá řada aktivit, které můžete dělat online. Nejčastěji lidé zkouší štěstí jako influencer. Platformy, na kterých lze působit je bezpočet, stačí si vybrat z těch nejvíce rozšířených jako je Youtube, Instagram nebo TikTok.

Mezi méně časté způsoby je investování do akcií, bitcoinu, komodit nebo měn. Hraní si s penězi nebylo nikdy tak snadné. Existuje celá řada aplikací, která vám usnadní online investování.

Jak rychle vydělat peníze 1

Rychle vydělat peníze můžete například sběrem druhotných surovin. Pokud počkáte na léto, nabízí se i sběr léčivých bylin a lesních plodů. Litr borůvek se vyvažuje zlatem. I když jich je v našich lesích plno, ne každého zkrátka baví ohýbat hřbet a pracně je sbírat. Na podzim pak můžete využít jablečných alejí podél cest a trhat jablka do výkupu. Od uvedeného výčtu činností nečekejte astronomické výdělky, ale pokud vám přijde k dobru do rozpočtu nějaká ta stokoruna či tisícikoruna, splnil tento článek svou informační povinnost. Čtěte také: Jak na peníze bokem

Jak vydělat peníze 2: Domácí práce

Peníze můžete vydělávat i tak, aniž abyste museli opustit váš domov. To je vhodné zejména pro ty, kteří se nemohou ráno sebrat a kamsi odejít a večer zase přijít. Domácí práce jsou vhodné pro starší lidi či tělesně postižené. Velkou skupinu tvoří matky na mateřské a rodičovské dovolené. Ty mohou denně vyšetřit nějaký volný čas, když zrovna neposedné dítko vyspává anebo je zabaveno nějakou zajímavou činností.

Mezi domácí práce patří například hlídání dětí. Jestliže už máte jednu či více ratolestí, můžete příležitostně sousedkám a kamarádkám pohlídat i jejich potomky. Jinou možností je doučování dítek školou povinných. Toto je zase příležitost pro penzionované učitele. Mohou se ještě nějaký čas věnovat svému oboru a zároveň pracovat v klidu domova. Mezi domácí práce patří například i vedení účetnictví. Šikovná účetní si může ke své práci přibrat účetnictví několika živnostníků z okolí. Totéž platí o učiteli cizích jazyků, kteří si mohou přivydělávat překlady.

Opět nejde o žádný zlatý důl na peníze, ale o příležitost, jak si v klidu přijít na další výdělek.