reklama

Petr Kopecký se stal zemským ředitelem v Broker Expert

redakce dne 18. 01. 2012 - 14:05

Petr Kopecký se od ledna letošního roku stal zemským ředitelem ve finančně-poradenské společnosti Broker Expert, která patří do skupiny plzeňské společnosti Broker Consulting. Informace pochází z tiskové zprávy společnosti Broker Consulting.

Hlavní činností Petra Kopeckého coby zemského ředitele ve společnosti Broker Expert bude rozšiřování obchodní sítě, vyhledávání nových obchodních příležitostí a stávající podpora obchodních struktur.

Ve finančním poradenství spatřuji velkou příležitost, protože stále více českých rodin začíná přemýšlet o svých penězích mnohem odpovědněji, než tomu bylo doposud. Služba spolehlivého nezávislého finančního konzultanta tak bude velice žádaná, zdůvodnil Kopecký svůj přestup z Generali Pojišťovny do Broker Expert. Čtěte také: Tomáš Prouza odchází ze společnosti Partners

V posledních třech letech působil Petr Kopecký jako generální ředitel Generali Pojišťovny. Předtím byl pět let náměstkem pro obchod a marketing v České pojišťovně. Mezi jeho pracovní zkušenosti patří i ředitelský post v divizi telekomunikací a finančních služeb v poradenské firmě Logica. Byl mimo jiné i generálním ředitelem reklamní agentury Mark/BBDO a ředitelem klientského servisu v agentuře McCann-Erickson.