reklama

Duo ekonomů Šichtařová & Pikora vydává knihu Všechno je jinak

redakce dne 07. 11. 2011 - 18:08

Ekonomům a současně manželům v podání Markéty Šichtařové a Vladimíra Pikory vyjde 21. listopadu letošního roku kniha nazvaná „Všechno je jinak aneb Co všechno nám neřekli o důchodech, euru a budoucnosti“. Titul vyjde ve spolupráci s nakladatelstvím Grada Publishing.

Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora patří mezi odpůrce aktuálně schválené důchodové reformy. Své stanovisko vyjádřili kromě bohaté publikační činnosti i v klipu „Nechceme se pást“. Čtěte také: Spoření na důchod by nemělo být povinné

Tip na vánoční dárek

Podepsanou knihu autorů Všechno je jinak aneb Co nám neřekli o důchodech, euru a budoucnosti si můžete zakoupit v internetovém obchodě na http://knihy.investia.cz .

Na dvousetstránkové ploše dvojice autorů nahlédne na tři hlavní okruhy: penzijní reformu, příchod krize a možný rozpad eurozóny. Dikce knihy je podle informací z obálky založena na kritice politiků a současně nabízí i řešení v podobě návodu, jak si mohou lidé spořit na důchod sami, aniž by potřebovali pomoc státu. Čtěte také: Důchodová reforma

Ke koupi knihy láká i Jiřina Šiklová, renomovaná socioložka, publicistka a signatářka Charty 77: Vysvětlit současnou krizi, důchody, dluhy státu a napsat to vtipně, je opravdu umění. Autorům této knížky se to podařilo. Já jsem to alespoň pochopila a současně jsem se i pobavila.

Uvidíme, zda-li kniha bude opravdu stát za to a jestli se při jejím čtení pobavíme.