reklama

Bankomaty České spořitelny

redakce dne 08. 11. 2018 - 00:00

Česká spořitelna nabízí jednu z nejhustších sítí bankomatů v Česku. Vybrat hotovost můžete na celkem 1742 bankomatech. Kromě bankomatů nabízí Česká spořitelna i platbomaty a vkladomaty.

Čtěte také: Je Česká spořitelna stále bankou pro masy?

I přes stále větší oblibu správy účtu prostřednictvím online bankovnictví a placení platební kartou má hotovost své místo. Podobné služby jako Česká spořitelna nabízí i další banky.

Platbomat

Platbomat vypadá jako bankomat, ale není v něm uložená žádná hotovost. Klientům umožňuje rychle a levně zadávat příkazy k úhradě. Jde o levnější variantu ke sběrnému boxu, jehož služby jsou v celé řadě bank zpoplatněné.

Nejlepší možností pro správu vašeho účtu je internetové bankovnictví. Získáte komfort při obsluze vašich účtů z pohodlí domova nebo kanceláře. Správa účtu je možná i prostřednictvím mobilního telefonu.

Vkladomaty

Vkladomat je bankomat, ze kterého můžete vybírat hotovost, ale také ji do něj vkládat. Vkladomat je chytřejší a spolehlivější variantou nočního trezoru.

Česká spořitelna, stejně jako další velké banky, nabízí následující typy bankomatů:

  • Bankomaty pro výběry hotovosti
  • Bankomaty pro vklady, které se nazývají vkladomaty
  • Bankomaty pro vklady i výběry hotovosti

Na samoobslužných zařízeních České spořitelny zvládnete celou šíři úkonů. Mezi ně patří úhrady, trvalé příkazy, dobíjení kreditu mobilního telefonu, zobrazení limitu platební karty anebo změnu PINu. Dále si můžete zobrazit zůstatek na vašem účtu.