reklama

Kniha „Všechno je jinak“ se stala bestsellerem

redakce dne 07. 12. 2011 - 13:14

Kniha s relativně dlouhým názvem „Všechno je jinak aneb Co nám neřekli o důchodech, euru a budoucnosti“, se stala bestsellerem letošního roku. Tím se v tuzemsku označují všechny knihy, kterých se prodá nejméně tři tisíce kusů.

Zrodil se bestseller. Objevili se dva autoři, kteří dokážou oslovit opravdu každého, koho zajímá jeho budoucnost. Taková kniha o ekonomice tu ještě nebyla. Jsou zábavní, ale přísně znalí věci. Nebojí se říci naplno, co je špatně s naším důchodovým systémem nebo co čeká Evropu a nás samotné, řekla Kateřina Drongová, šéfredaktorka odborné redakce Ekonomika a podnikání nakladatelství Grada Publishing.

Tip na vánoční dárek

Podepsanou knihu autorů Všechno je jinak aneb Co nám neřekli o důchodech, euru a budoucnosti si můžete zakoupit v internetovém obchodě na http://knihy.investia.cz .

Knihu „Všechno je jinak“ napsali známí ekonomové v podání Markéty Šichtařové a Vladimíra Pikory, kteří jsou rovněž spolumajiteli analytické společnosti Next Finance. Titul byl poprvé vydán 18. listopadu 2011. Po necelých dvou týdnech bylo rozhodnuto o dotisku 2500 kusů. Nyní se připravuje druhý dotisk, který bude v knižní distribuci od 13. prosince.

Těší mně, že poslední vývoj u nás i ve světě nám dává za pravdu – vše, co v knize popisujeme, se začíná naplňovat, řekl Vladimír Pikora, jeden z autorů knihy.

Markéta Šichtařová dodává: Doba je rozbouřená, jsme na křižovatce. A pouhé sledování zpráv ukazuje, že každým dnem se víc a víc blížíme scénáři, který v knize prorokujeme.