reklama

Air Bank zveřejnila sazebník

redakce dne 14. 09. 2011 - 07:35

Nová banka s názvem Air Bank, která patří do české skupiny PPF, zveřejnila v úterý na svých webových stránkách sazebník bankovních poplatků a služeb.

Ceník za bankovní úkony se vešel na jednu stranu formátu A4. Air Bank nabízí svým klientům dva typy tarifů, které označila jako Malý a Velký. Jestliže zvolíte produktový balíček Malý, budete platit za jednotlivé úkony, případně je budete mít zdarma. Pakliže zvolíte balíček Velký, vyjde vás měsíčně na 150 korun. Avšak veškeré služby, které jsou v „Malém balíčku“ zpoplatněny, budou zdarma.

Kolik za co zaplatíte?

Přinášíme výčet poplatků za služby, které jsou v rámci Malého tarifu zpoplatněny. Ze 14 položek je šest zpoplatněno. Z toho tři položky pěti korunami a tři položky pak 25 korunami.

Na pět korun vás vyjde odchozí korunová platba do jiné banky v ČR, včetně trvalých příkazů, inkas a SIPO, dále zaslání každých pěti SMS o pohybech na účtu a výběr hotovosti při platbě kartou v obchodě (CashBack).

Poplatkem 25 korun jsou zatíženy služby jako je výběr hotovosti z bankomatu nebo na pobočce jiné banky v České republice a v Evropské unii, zaslání papírového výpisu poštou nebo opakované zaslání PINu ke kartě poštou či změna PINu na bankomatu.